Uvođenje IKT rješenja za unapređenje poslovnih procesa u poduzeću Cadcom d.o.o.

EU projekt

PROJEKT: Uvođenje IKT rješenja za unapređenje poslovnih procesa u poduzeću Cadcom d.o.o.

Korisnik:

Cadcom d.o.o., XI Trokut 5, Zagreb

Kod projekta:

KK.03.2.1.19.0969

Naziv investicijskog prioriteta:

Podupiranje kapaciteta MSP za rast na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijske procese

Naziv prioriteta:

Poslovna konkurentnost

Naziv specifičnog cilja:

Poboljšani razvoj i rast malih i srednjih poduzetnika na domaćim i stranim tržištima

Opis projekta:
Posjedovanje adekvatne informacijsko-komunikacijske tehnologije ključan je preduvjet daljnjeg razvoja poduzeća koje nudi usluge s visokom dodanom vrijednošću. U sektoru projektiranja i pružanja geodetskih usluga u kojem djeluje poduzeće Cadcom d.o.o. IKT oprema predstavlja svakodnevni alat putem kojeg se klijentima nude kvalitetne usluge, ali i potpomaže uspješnija interna organizacija poduzeća.
„Uvođenje IKT rješenja za unapređenje poslovnih procesa u poduzeću Cadcom d.o.o.“ je projekt koji podrazumijeva implementaciju:


  • – Holističkog modularnog softvera koji pripada u ERP (engl. Enterprise Resourse Planing) vrstu informatičkog programa s modulima za sljedeće procese: strateško planiranje, upravljanje imovinom, prodaju, nabavu, upravljanje ljudskim resursima te integraciju zasebnog specijaliziranog softvera za računovodstvo i financije. ERP softver služi kao krovna podrška poduzeću u obavljanju djelatnosti i praćenju radnih procesa. ERP softver će biti minimalno hardverski zahtjevan, jednostavnog, brzog i preglednog korisničkog sučelja kojim se omogućuje svakom korisniku da se brzo i lako snalazi u novom softveru te arhitekturu koja se prilagođava djelatnosti poduzeća Cadcom, automatizira sve procese unutar poduzeća i minimizira probleme kod implementacije. ERP softver također će omogućiti informacijsko-komunikacijsku pristupačnost za slabovidne osobe zahvaljujući prilagodljivom prikazu koji ima mogućnost uvećavanja ekrana.
  • – Uvođenje specijaliziranih geodetskih softverskih rješenja, te pripadajuće opreme kao podrška istom, koja bi trebala modernizirati i dodatno unaprijediti postojeće poslovne procese prikupljanja i obrade prostornih podataka te za klijente uvesti nov i jednostavan način uvida u prostorne podatke (proizvod).
Ciljevi i očekivani rezultati:
Cilj ovoga projekta je unaprijediti poslovanje tvrtke i uskladit ga s potrebama tržišta. Uvođenjem IKT rješenja očekuje se uspostavljanje više razine kvalitete upravljanja poslovnim procesima i informatičkim rješenjima u području geodezije i geoinformatike.
Ukupna vrijednost projekta:

699.460,00 kn

Iznos koji sufinancira Europska Unija:

453.949,54 kn

Razdoblje provedbe projekta:

01.10.2019. – 01.12.2020.

Kontakt osoba za više informacija:
Vedran Car, tel.: 01/655 45 41, e-mail: vedran.car@cadcom.hr
Korisni linkovi:

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Cadcom d.o.o.

Uvođenje IKT rješenja za unapređenje poslovnih procesa u poduzeću Cadcom d.o.o.
Scroll to top